34 issues found

1

Votes
Assigned
Step to reproduce:
1. Create scene with a character
2. Add camera and attach camera to the character...More
  •  9
  •  737
Submitted by alexis.kyaw

0

Votes
Not Reproducible
Trying to transfer non standard character to UE4 through live link
and i get this message about memory again
This message about memory appears lately so many times...More
  •  8
  •  446
Submitted by ahingel

0

Votes
Not Reproducible
im having an issue with the reallusion livelink, in some sets the characters LOD seems to be wrong (get close but lod doesnt change) and some sets it seems fine. also if i set the LOD to 0 nothing happens, any ideas?
also they look fine in the skeletal mesh.
I am using iclone 7.9 with the...More
  •  7
  •  496
Submitted by HooDooPhonix

0

Votes
Closed
Hello,
I am currently trying the Live link plugin for UE4. once i put the plugin files into my projects folder(or the engines plugin folder) and open up my project, everything runs fine. but when i try to compile my code (it is a c++ project) it tells me that it cant find RLLiveLink module...More
  •  6
  •  2063
Submitted by tobi.cornreborn

1

Votes
Assigned
the animation data of animated accessory didnt transfer to unreal engine
the accessory remains static...More
  •  5
  •  349
Submitted by ahingel

0

Votes
Active
Hello
1st issue::: Clothing from CC on CC model - not conforming to the model in Unreal (import) / and cloth painting in unreal doesnt work as a possible fix
CC auto setup seems only apply to cc directly to unreal without an option to do auto setup for cc models that have been animated in...More
  •  5
  •  1653
Submitted by robmbaker

0

Votes
Closed
Today I noticed all my apps except 3dx7 are no longer initializing.
Today's updates:
-NVIDA Game Driver Ready...More
  •  5
  •  772
Submitted by LFA

0

Votes
Assigned
I can't seem to get past the "Transfer Files" step with the iClone 7.9 version. The file in question is nothing special, just a CC3+ character. After hitting the transfer button the normal command line window does its thing, then after about a minuet or so the screen locks up, I get the win10...More
  •  4
  •  339
Submitted by 7imprice

0

Votes
Assigned
I made some shoes (short boots) using the correct technique, on a neutral base, in Blender, Zbrush and Substance Painter. The boots work perfectly in iClone and CC3.
When I export my character to Unreal Engine (using the correct plugins), the surface of the boots are all messed up. I am guessing...More
  •  4
  •  437
Submitted by JoeGideon

0

Votes
Released
Hello,
I have installed the Auto setup for livelink but there are no buttons to set another shader. (see the picture as an example)
I am not quite sure whats happening there. My Engine version is 4.22 and i added the corresponding plugin version to the project....More
  •  4
  •  991
Submitted by tobi.cornreborn
1 234