773 issues found

0

Votes
Active
I have quite huge scene to render in iray with sun&sky option. It has around 17M triangles in sub 1.
I am working on 32 core/64 threads threadripper + 2080ti x 2 + 64 GB RAM. My PC comes out of memory and GPU usage is shown as 12 GB/11GB (while at the end its 22GB total, but I've seen Iclone...More
  •  0
  •  14
Submitted by silvia.szymczyk

0

Votes
Active
iClone crashes when trying to export FBX file
i was trying to export a non standard character
iclone pops up the message about memory again and crashes :(...More
  •  1
  •  20
Submitted by ahingel

0

Votes
Active
So I've noticed--and apparently some others have to--that neither iClone 7.9 (or CC3.4) offer to restore a file after a crash. It's happened to me on multiple files, some big and complex, some just one character and no props, and it's not offered once since the update. Because it's happened...More
  •  1
  •  29
Bug
Submitted by nelm2010

0

Votes
Assigned
Since iClone 7, frequently, it is impossible to add a keyframe at a position, it is added on the previous position.
For example, in the attached file, the clip starts at 4700, but it is impossible to add a frame at position 4737. It is placed at 4736.
However, by moving the clip to position...More
  •  0
  •  26
Bug
Submitted by Saeder

0

Votes
Assigned
Every wave strength is grayed out except Deep Flow, even after I have uninstalled it twice....More
  •  0
  •  34
Submitted by Sunrise765

1

Votes
Active
Sometimes iclone crashes whenever I run an iray render. The only solution is to save the project as a new file and save the frames in a different folder....More
  •  0
  •  35
Submitted by edwin.martinez1994

0

Votes
Active
Hello.
I imported an animation into iClone 7.9, from Unreal using 3DXchange and the upper body of the characters always remain on T-Pose.
The animation was initially created on iClone, and on 3DXchange and Unreal it plays fine....More
  •  1
  •  27
Submitted by Iganrigo

0

Votes
Not a Bug
I put an animation.
I separate the animation into 2 parts.
I keep each part separately....More
  •  2
  •  37
Submitted by dasv90

0

Votes
Active
I can't seem to get past the "Transfer Files" step with the iClone 7.9 version. The file in question is nothing special, just a CC3+ character. After hitting the transfer button the normal command line window does its thing, then after about a minuet or so the screen locks up, I get the win10...More
  •  3
  •  46
Submitted by 7imprice

0

Votes
Active
After applying the Hotfix, I could install the new Hair content in the Smart Gallery.
However when I'm trying to access the same content in the Content Manager, iClone hangs. The same applies to CC (FT #7745).
My suspicion is that the SG database is corrupted. I have attached the log file...More
  •  3
  •  62
Submitted by animagic
1 23456789 ... 78