820 issues found

0

Votes
Assigned
Since iClone 7, frequently, it is impossible to add a keyframe at a position, it is added on the previous position.
For example, in the attached file, the clip starts at 4700, but it is impossible to add a frame at position 4737. It is placed at 4736.
However, by moving the clip to position...More
  •  0
  •  127
Bug
Submitted by Saeder

0

Votes
Released
Every wave strength is grayed out except Deep Flow, even after I have uninstalled it twice....More
  •  0
  •  187
Submitted by Sunrise765

2

Votes
Active
Sometimes iclone crashes whenever I run an iray render. The only solution is to save the project as a new file and save the frames in a different folder....More
  •  2
  •  154
Submitted by FallenNInja

0

Votes
Not Reproducible
Hello.
I imported an animation into iClone 7.9, from Unreal using 3DXchange and the upper body of the characters always remain on T-Pose.
The animation was initially created on iClone, and on 3DXchange and Unreal it plays fine....More
  •  2
  •  142
Submitted by Iganrigo

0

Votes
Not a Bug
I put an animation.
I separate the animation into 2 parts.
I keep each part separately....More
  •  2
  •  139
Submitted by dasv90

0

Votes
Assigned
I can't seem to get past the "Transfer Files" step with the iClone 7.9 version. The file in question is nothing special, just a CC3+ character. After hitting the transfer button the normal command line window does its thing, then after about a minuet or so the screen locks up, I get the win10...More
  •  4
  •  165
Submitted by 7imprice

0

Votes
Released
After applying the Hotfix, I could install the new Hair content in the Smart Gallery.
However when I'm trying to access the same content in the Content Manager, iClone hangs. The same applies to CC (FT #7745).
My suspicion is that the SG database is corrupted. I have attached the log file...More
  •  3
  •  174
Submitted by animagic

0

Votes
Assigned
I have noticed that sometimes when I apply physics on self mesh of rigid body of high poly model, IClone stops responding. Here I have attached screenshot for reference. Please solve this issue....More
  •  2
  •  142
Submitted by jamalpsychologist

0

Votes
Fix In Review
After downloading free plugin , nothing happens when I click on Beard icons. I get thrown into the Smart Gallery tab every time. Do you guys test this before making it available for use???...More
  •  4
  •  154
Submitted by Corvega

0

Votes
Released
the projects that come with the new 7.9 patch. smart gallery, or what ever process one calls it.
the thumb nails already showing just flicker. and then stop. but still no projects that came with 7.9...More
  •  2
  •  109
Bug
Submitted by mr_vidius
1 ... 2345 6 78910 ... 82