862 issues found

1

Votes
Active
It's a bug I saw since a while in previous versions but I guess nobody reported it.
If I assign a transition curve preset to the lens or DOF of a camera, then change the lens or DOF, the transition switch back to linear instead of keeping the one previously chosen....More
  •  0
  •  160
Bug
Submitted by Walvince

0

Votes
Assigned
I just updated from 7.8 to the 7.9.1.
My sets have a lot of props so I always had a little freeze of 4/5 seconds when I stopped the playback. But now, I have to wait almost 30 seconds or more after each time I press the pause button.
I saw that if I delete a lot of props it's getting better...More
  •  3
  •  203
Bug
Submitted by Walvince

0

Votes
Released
Since the update of Iclone to 7.8, but also 7.9, Iclone crashes when opening the curve editor from the timeline
(e.g.from the motion bar of an avatar) with the following message:
The instruction in 0x00007ffef08853ce refers to memory at 0xffffffffffffff....More
  •  0
  •  211
Submitted by w7media

0

Votes
Released
If i use a popcorn fx particle and i modify the color of particle it is works fine, but if i close the color palette with X (exit) button iClone will fall....More
  •  3
  •  200
Bug
Submitted by Freddymusic

0

Votes
Released
If I open the curve editor from the timeline iclone fall. It is not project specific becouse if I open it in a minimal project, same problem. But when I open curve editor from the plugins menu, it is fine. I have rtx 3070 with 3 monitors in 1920x1080. I don't know it is important or not. I...More
  •  0
  •  158
Bug
Submitted by Freddymusic

0

Votes
Released
After the latest update, Curve Editor plugin crashes iClone when started with right mouse click on a clip.
If started from plugins menu, there is no crash, but it does not show any curves from a clip (sampled of course)...More
  •  6
  •  473
Submitted by 4u2ges

0

Votes
Active
If you try to drop an fbx file in iClone, the custom normals dont import with it
but if you import it through 3dxchange they do...More
  •  2
  •  200
Submitted by ahingel

0

Votes
Assigned
I have a photogammetry high poly rock object in my project. When i try to use smooth mesh on object it is not make anything just stopping on 5%. When i use the windows thumbnail with mouse i see a system window. It is invisible if iclone isn't in background. Smooth mesh soo faster in blender...More
  •  3
  •  159
Bug
Submitted by Freddymusic

0

Votes
Not a Bug
Just by using livelink on a character I get an "RLLive Link" node that is deprecated.
I'm afraid there will be issues at the packaging....More
  •  1
  •  189
Submitted by pixelpirate23

0

Votes
Assigned
An update was available. Below is a what happened when I tried to install it.
https://www.dropbox.com/s/uj9ntaoszw0bb6s/Updatefail.mp4?dl=0...More
  •  1
  •  194
Bug
Submitted by bobu2357
1 ... 3456 7 891011 ... 87