773 issues found

0

Votes
Assigned
I have noticed that sometimes when I apply physics on self mesh of rigid body of high poly model, IClone stops responding. Here I have attached screenshot for reference. Please solve this issue....More
  •  2
  •  43
Submitted by jamalpsychologist

0

Votes
Fix In Review
After downloading free plugin , nothing happens when I click on Beard icons. I get thrown into the Smart Gallery tab every time. Do you guys test this before making it available for use???...More
  •  4
  •  48
Submitted by Corvega

0

Votes
Active
the projects that come with the new 7.9 patch. smart gallery, or what ever process one calls it.
the thumb nails already showing just flicker. and then stop. but still no projects that came with 7.9...More
  •  1
  •  31
Bug
Submitted by mr_vidius

0

Votes
Active
1- I saved a project I was working on
2- Loaded another project and worked on it for a couple of minutes.
3- Tried to load the original project....More
  •  0
  •  29
Bug
Submitted by talkingheads

0

Votes
Active
im having an issue with the reallusion livelink, in some sets the characters LOD seems to be wrong (get close but lod doesnt change) and some sets it seems fine. also if i set the LOD to 0 nothing happens, any ideas?
also they look fine in the skeletal mesh.
I am using iclone 7.9 with the...More
  •  6
  •  65
Submitted by HooDooPhonix

0

Votes
Active
I used the Hub to update everything. There was some errors that make me suspect install was not completing correctly although the hub currently shows everything installed with no updates remaining. Smart Gallery showed many items uninstalled, so reinstalled them. Sync'd local content. Noticed...More
  •  2
  •  46
Submitted by joel.lovell

0

Votes
Closed
When use acculips with audio file : both : recorded by microphone or audio imported, I get this error message : failed to align a text....More
  •  2
  •  41
Submitted by charly Rama

0

Votes
Not Reproducible
Hi,
I have updated iclone and all other stuff today to newest version. Now I am not able to import a fbx file. It says "Invalid Data" after 21 %. The fbx file is created with blender and I can reimport it with blender as fbx or show it it internal 3d viewer of windows.
I am really fed up...More
  •  3
  •  48
Bug
Submitted by tkaefer

0

Votes
Closed
When I render on my second laptop rendering goes very slow and only shows 25-30% load on the GPU, which it surely shouldn't on a 6 core cpu providing data to the gpu.
It also seems to use the intel gpu, also around 25%, which I'd expect to remain unused (not a problem, but unexpected).
Any...More
  •  2
  •  46
Bug
Submitted by alexis.kyaw

0

Votes
Released
I bought another computer with an RTX 3090 and unfortunately iClone won't use the GPU at all
I've seen this has been reported as issue #7520 already, but the fix used there wasn't visible in the ticket.
Could you please provide the solution or a fix?...More
  •  1
  •  41
Bug
Submitted by alexis.kyaw
1 2 3456789 ... 78