906 issues found

0

Votes
Released
When rendering animation with multiple channels (e.g. RGB + Depth + MaterialID),
the wrong bitmap channel is randomly rendered for transparent objects, e.g. hair and grass
For depth:...More
  •  1
  •  847
Submitted by JohnLiebe

0

Votes
Not a Bug
I've exported tracked cameras with a reference mesh from Blackmagic Design Fusion to iClone and it's absolutely critical to have both the camera and a reference object the same size & position when imported. We can import and set the scale of a camera but the objects don't have the same feature...More
  •  5
  •  939
Submitted by Ascensi

0

Votes
Closed
Good morning (from the Midwest Region :)),
Wasn't sure where to post CONTENT issues, so I just came here instead. I hope this is okay.
So, I purchased this pack around when it first came out, but I am just now getting to see what this pack has to offer, and I noticed that the WALK_END motion...More
  •  1
  •  701
Submitted by LogicalWarrior

2

Votes
Assigned
Maya crashes anytime I try to import FBX created in iClone....More
  •  0
  •  810
Submitted by chancenorris

0

Votes
Closed
Please see this thread forum post-
https://forum.reallusion.com/442092/Watermark-on-my-own-created-content...More
  •  3
  •  682
Submitted by Dorothy Jean

0

Votes
Released
Hi RL Team.
It seems that the Camera DoF isn't working in Unreal LiveLink (Unreal Version 4.24.3). Focal Length and animation works fine, but Depth of Field isn't applied at all.
Thanks for checking....More
  •  5
  •  1453
Submitted by ToKoMotion

0

Votes
Assigned
When using LIVE face with Iclone 7 in conjuntion with Unreal Live-link for a custom (non-standard) character, the body mesh deforms within Unreal while looking perfectly fine within Iclone 7.
Please find a link below for a video that illustrates this problem.
Rampa asked me to submit this...More
  •  2
  •  979
Submitted by mrjmwolff

0

Votes
Assigned
hello,
i saved my project without bugs/errors. next day when i open in 70% loading stream iclone give me messege "Failed to lad the file".
could you help me?...More
  •  5
  •  1318
Bug
Submitted by przemyslaw.piekarz

0

Votes
Closed
My Iphone and Computer connected to same WiFi network, I enter the IP address in iClone as shown in iPhone and it showing failed to connect .
Please help me...More
  •  2
  •  1793
Submitted by harexcivil

0

Votes
Assigned
just ran into this problem and I think it is quite an important bug and most likely easy to fix.
USECASE:
1) Apply Billboard (Facing Camera) to scene...More
  •  0
  •  787
Bug
Submitted by Bigboss
1 ... 31323334 35 36373839 ... 91