778 issues found

0

Votes
Not Reproducible
Unfortunately I'm finding that there is constant light flickering, even with the usual fixes done (under visual I have increased the shadow size etc and turned on flicker compensation).
This render is 1920x1080 with 3x super sampling - check out the character's neck.
https://www.youtube.com...More
  •  5
  •  237
Bug
Submitted by mrtobycook

0

Votes
Assigned
Took standard CC3+ character from iclone to unreal engine with Live Link transfer. Tried packaging Unreal for IOS. When building the shaders it failed to compile the STD_SKIN_HEAD_PBR_HQ_INST material for SF_METAL. Now all characters just have grey faces....More
  •  0
  •  216
Submitted by kent_310387

1

Votes
Not Reproducible
01/08/20
Since the latest update both Iclone and CC3 suffer from the display port constantly freezing for a second or two during pan rotate zoom actions. Rolling both Iclone and CC3 back cures the problem.
I have the latest drivers and updates for my system...More
  •  5
  •  255
Bug
Submitted by blindman

0

Votes
Released
Hello,
Since the 7.8 upgrade, I have not been able to:
1) deselect the Displacement map for my Substance 200 materials. The Use Substance Graph checkbox is greyed out....More
  •  1
  •  256
Bug
Submitted by ultimativity

1

Votes
Assigned
In complex scenes, IC7 renders slowly but to the end. When changing to another camera and rendering again, IC7 stops in the middle of the rendering and does not give any feedback. You can see in the Task Manager that the GPU module of the NVIDIA 1060 is no longer being addressed. Success is...More
  •  4
  •  225
Submitted by ThorstenMihm

0

Votes
Released
Below I have attached a simple substance that uses the $Time variable, this substance and all others that use this variable was working before the upgrade. Now the animation does not play in Iclone 7.8 you can reproduce this by testing this in substance player and then in Iclone 7.8 I have...More
  •  1
  •  292
Bug
Submitted by Kevin L

1

Votes
Not Reproducible
I intalled the latest versions of iClone 7 (7.8), 3DXchange (7.7) and Character Creator 3 standard (3.3). 3DXchange and Character Creator 3 both load with no issue. iClone 7 I have uninstalled and reinstalled 3 times and I get the same error every time. It occurs after getting the Please Wait...More
  •  2
  •  495
Bug
Submitted by dltanner99

0

Votes
Not Reproducible
I am trying to install the Iclone7 Trial before buying.
It won't launch/install.
I have actually deleted and uninstalled my AVG to make sure that wasn't causing issues....More
  •  2
  •  297
Bug
Submitted by marketingapex7

0

Votes
Assigned
I have a character who plays guitar. I link the guitar which is a prop to her so that I can animate, when I transfer the prop to unreal, it goes over but will not animate in livelink. it also will not allow live link to work until the item is deselected to animate in Livelink....More
  •  7
  •  480
Submitted by HooDooPhonix
1 ... 14151617 18 19202122 ... 78