905 issues found

0

Votes
Assigned
I can't seem to get past the "Transfer Files" step with the iClone 7.9 version. The file in question is nothing special, just a CC3+ character. After hitting the transfer button the normal command line window does its thing, then after about a minuet or so the screen locks up, I get the win10...More
  •  4
  •  631
Submitted by 7imprice

0

Votes
Released
After applying the Hotfix, I could install the new Hair content in the Smart Gallery.
However when I'm trying to access the same content in the Content Manager, iClone hangs. The same applies to CC (FT #7745).
My suspicion is that the SG database is corrupted. I have attached the log file...More
  •  3
  •  505
Submitted by animagic

0

Votes
Assigned
I have noticed that sometimes when I apply physics on self mesh of rigid body of high poly model, IClone stops responding. Here I have attached screenshot for reference. Please solve this issue....More
  •  2
  •  420
Submitted by jamalpsychologist

0

Votes
Fix In Review
After downloading free plugin , nothing happens when I click on Beard icons. I get thrown into the Smart Gallery tab every time. Do you guys test this before making it available for use???...More
  •  4
  •  562
Submitted by Corvega

0

Votes
Released
the projects that come with the new 7.9 patch. smart gallery, or what ever process one calls it.
the thumb nails already showing just flicker. and then stop. but still no projects that came with 7.9...More
  •  2
  •  402
Bug
Submitted by mr_vidius

0

Votes
Active
1- I saved a project I was working on
2- Loaded another project and worked on it for a couple of minutes.
3- Tried to load the original project....More
  •  0
  •  390
Bug
Submitted by talkingheads

0

Votes
Not Reproducible
im having an issue with the reallusion livelink, in some sets the characters LOD seems to be wrong (get close but lod doesnt change) and some sets it seems fine. also if i set the LOD to 0 nothing happens, any ideas?
also they look fine in the skeletal mesh.
I am using iclone 7.9 with the...More
  •  7
  •  889
Submitted by HooDooPhonix

0

Votes
Released
I used the Hub to update everything. There was some errors that make me suspect install was not completing correctly although the hub currently shows everything installed with no updates remaining. Smart Gallery showed many items uninstalled, so reinstalled them. Sync'd local content. Noticed...More
  •  3
  •  468
Submitted by joel.lovell

0

Votes
Closed
When use acculips with audio file : both : recorded by microphone or audio imported, I get this error message : failed to align a text....More
  •  2
  •  721
Submitted by charly Rama

0

Votes
Not Reproducible
Hi,
I have updated iclone and all other stuff today to newest version. Now I am not able to import a fbx file. It says "Invalid Data" after 21 %. The fbx file is created with blender and I can reimport it with blender as fbx or show it it internal 3d viewer of windows.
I am really fed up...More
  •  3
  •  800
Bug
Submitted by tkaefer
1 ... 11121314 15 16171819 ... 91