Votes
0
Product:
iClone 7
Version:
7.9
Status:
Fix In Review
Issue 7741
Smart Hair for IC 7 not working
After downloading free plugin , nothing happens when I click on Beard icons. I get thrown into the Smart Gallery tab every time. Do you guys test this before making it available for use???
OS: Windows 10
Attachment:
  • Capture2.JPG
  • Capture.JPG
  •  4
  •  399
Submitted byCorvega
1
COMMENTS (4)
Corvega
Got it to work. I had to select the 'Free Resources' from content gallery tab. I then clicked on' 'IC7 wearable preset pack' icon which had the green icon
A window came up asking to update. Once I did that, the beards were available for use.

Thnkas for the help
Corvega
Thanks but I cant connect to server after clicking on 'fix'. See attchment
Attachment:
  • Capture.JPG
Corvega
Which pack are you refering to?  The 'free beards' were included when I downloaded latest Iclone. These are free, correct?
Attachment:
  • Capture.JPG
Feedback Tracker Admin
Hi Corvega

Yes "Free Beard" is Free Resource of latest iClone, but you need to download them first.
Sorry for confusion, please ignore my previous comment because here's more detail about this issue.

1. Close program, both iClone & Character Creator

2. Please download hotfix:
http://ftp.reallusion.com.tw/reallusionsupport/SGv1.13_Hotfix.zip

3. Unzip it, you can check "HowTo.txt" or follow below steps

4. Run the bat

5. Open Program

6. Check "Update" node in Smart Gallery panel

7. You'll find some pack with a green circle icon on the pack

8. Please double click those pack, update prompt will popup, you can check the update info about the pack

9. Then click "Update" button, program will download these items

10. After process finish, into pack to check if it works for you

* PLUS:
- Don't click "Free" item in "Content" panel until you have finished all update in "Smart Gallery" panel
- If you've click them and issue happened again, please run hotfix again.

Please feel free to contact us if issue still exists
Thank you
Tina
Feedback Tracker Admin
Hi Corvega

Thanks for your feedback.
Please try these step:
1. Uninstall the pack you've installed
2. Close IC & CC
3. Download this hotfix:
http://ftp.reallusion.com.tw/reallusionsupport/SGv1.13_Hotfix.zip
4. Unzip the file and read the "HowTo.txt" before updating
5. Run the bat
6. Launch application check if it works

Please feel free to contact us if issue still exists
Thank you
Tina
1