78 issues found

0

Votes
Released
After applying the Hotfix, I could install the new Hair content in the Smart Gallery.
However when I'm trying to access the same content in the Content Manager, iClone hangs. The same applies to CC (FT #7745).
My suspicion is that the SG database is corrupted. I have attached the log file...More
  •  3
  •  535
Submitted by animagic

0

Votes
Not Reproducible
My Smart Gallery disappeared & I lost everything I had downloaded....More
  •  3
  •  605
Submitted by vernonM

0

Votes
Closed
After about 60 frames all my screens go black then recover, however the iclone camera windows whether a camera or preview have whited out . the animation time line continues to run. this happens regardless of the display mode (PBR or Traditonal ). the program responds to all commands afterward...More
  •  3
  •  1144
Submitted by blindman

0

Votes
Released
None of the Particles contained in the WWll pack can be loaded into iClone 7.2 - a "Failed to Load File" error is returned.
Edit:
Comments made regarding Special Effects Vol.2 - Natural Phenomenon removed. These effects do work....More
  •  3
  •  2145
Submitted by wires

0

Votes
Not Reproducible
Hi,
I'm using LIVE FACE plugins to do all lipsynching of my characters, these were worked before but now anymore, I'm not sure what was the problem.
my internet works perfectly, download speed is 58Mbps and upload is 4.32Mbps...More
  •  2
  •  1176
Submitted by cchoi8

0

Votes
Not Reproducible
I imported a high polygon mesh around 1million polygons and was trying to import an alembic file animation onto it 7gb
it imports and works fine but when i was trying it to save it as a prop or save the project file iclone crashed everytime...More
  •  2
  •  429
Submitted by ahingel

0

Votes
Released
If I select a Particle in Smart Gallery for display in Content Manager, I expect it to be shown under Set Template / Particle. Instead it is incorrectly shown under Avatar Template.
Steps to reproduce:
1. Select a Particle in Smart Gallery....More
  •  2
  •  1056
Submitted by animagic

0

Votes
Not a Bug
I have closed the eyes of the avatars and props itens in the Scene menu and renderized the plants.
Then I have closed the plants itens in the Scene menu and renderized the props and the avatars.
When I finished, the avatars appeared without right textures collors in the skin and eyes and hair...More
  •  2
  •  604
Submitted by valterbrito

0

Votes
Not a Bug
hi...want to know Unreal Engine environment are supported iclone 7or not....More
  •  2
  •  582
Submitted by gerthao29

0

Votes
Closed
27/11/20 Checkout: DA points purchase failed, no Paypal choice...More
  •  2
  •  575
Submitted by vernonM