Votes
0
Product:
iClone 7
Version:
7.2
Status:
Closed
Issue 3849
Camera window whites out during playback
After about 60 frames all my screens go black then recover, however the iclone camera windows whether a camera or preview have whited out . the animation time line continues to run. this happens regardless of the display mode (PBR or Traditonal ). the program responds to all commands afterward but the camera window remains white. the only way to fix this is to restart iclone7. This only seems to happen to new projects created after the last updates as projects saved prior to update dont generate the same fault.
The log files show a warning ( WARNING1) just prior to the error occuring(ERROR1) "these appear everytime the event occurs
It looks like a display drivers crash and recover but the iclone application doesnt.

win7 ultimate
i3 processor
32g memory
GTX 550 i
GTX 650 i
all software and drivers up to date
OS: Windows 7
Attachment:
  • error1.PNG
  • warning1.PNG
  • systeminfo.PNG
  •  3
  •  669
Submitted byblindman
1
COMMENTS (3)
Feedback Tracker Admin
Thanks for the information, so I will close this issue now.

Reallusion
blindman
I have found the problem.
A third party icharacter was the source of the apparent driver crashes.
I only started to use the icharacher after the stated updates. Once the character was deleted from the scene the crashes no longer occured. I have also since deleted the icharacter from my system.





Feedback Tracker Admin
Thank you for your feedback.

Please capture a screen video about this issue, put it on the YouTube, and add the link in your next comment.

Your help is highly appreciated.
 
Reallusion
1