58 issues found

1

Votes
Not Reproducible
Open and load character
After rig until to finalize... when calculating and suddenly out...More
  •  3
  •  165
Submitted by long.nguyen.hoang903

1

Votes
Not Reproducible
I open the software
I choose the file to import
loads it well...More
  •  9
  •  313
Submitted by alfredo.vaglieco

2

Votes
Active
Issue 1: Application Crash on Upload to AccuCore
Steps to Reproduce:
1. load and rig character in to AccuRig...More
  •  0
  •  242
Submitted by bryanebentley81

0

Votes
Released
After Update the sofrwater to 1.3.1 My character is having a hard time uploading to Actorcore, I love the test rig. But the only problem is each time I try to upload it to Actorcore it gets stuck at 10% and force close. Please I would really appreciate it if you tell me what the problem is...More
  •  0
  •  135
Bug
Submitted by teddyjonathan31

0

Votes
Released
If i change the centerline to something other than 50, it crashes when uploading to actorcore....More
  •  0
  •  173
Submitted by dixyexo2

0

Votes
Released
I imported the rig i rigged the body. Than went to "Check Animation" At 80%-95% it crashed for every character i do....More
  •  2
  •  230
Bug
Submitted by buddylovesfrenchfries

0

Votes
Released
Version 1.3.0 Crahses during progress bar when finalizing rig. Crashes every time. Tried models with saved AccuRIG data that have worked before, also tried letting the software doing everything without manual editing of joints. It crashes every time at about 81% into finalizing....More
  •  9
  •  426
Bug
Submitted by daniel.uppling

0

Votes
Assigned
AccuCore AccuRIG 1.1.0 Crash on Windows 11 ARM
System: M1 Mac, 16GB Memory, Ventura 13.1, UTM Virtualization 4.0.9 (10GB assigned), Windows 11 Pro ARM, fresh install.
AccoCore AccuRIG 1.1.0...More
  •  0
  •  140
Submitted by deepmock

0

Votes
Not Reproducible
for some reason everything is so small i cant even see de text...More
  •  1
  •  146
Submitted by greatmantis

0

Votes
Active
Hi,
I am having trouble uploading my 3D model into AccuRig. I created the model in TinkcerCad and exported as an .obj file. Also, the model has an an A-pose 1 stance.
Can you please help me figure out what I am doing wrong?...More
  •  0
  •  171
Submitted by lc.sh09403
1 2 3456