736 issues found

0

Votes
Solved
Tried to download some trial plugins from the-any-key but got "Access Denied" error
Christopher Watts...More
  •  1
  •  16
Submitted by videodv

0

Votes
Active
I would like the ability to directly paint materials on a prop or terrain within iclone....More
  •  0
  •  13
Submitted by Eshekieri

1

Votes
Duplicate
Hello everyone,
With version 5 and 6 when I put a video on a billboard, plane or background after rendering, the videos were playing, not anymore with Iclone 7.
Interestingly, everything works well in Iclone 7 before rendering. The video plays....More
  •  2
  •  26
Submitted by Pollux

0

Votes
Assigned
This is happening quite frequently. Specially while extensively working with materials texture.
Once in a while after clicking texture channel the File Open dialog would stay open and cannot be closed.
The only way to continue working is to kill iClone from the Task Manager and reopen it...More
  •  0
  •  17
Bug
Submitted by 4u2ges

0

Votes
Active
In German iClone 7.41.2525.1 seems to be a problem with Motionlive and LIVEFACE and Leapmotion when trying to add these gears to a character.
After clicking on the plugin name after "Add Gear" nothing happens and the Console Log prints AttributeError Message. Tested this on four different machines...More
  •  1
  •  15
Submitted by n.huebner_158245

0

Votes
Assigned
When you create a key with ex: ...SetData("Position/PositionX"...
and then try set the key type with object.GetControl("Transform").SetKeyTransition(...)
It wont set the transition type in the new key...More
  •  0
  •  16
Submitted by The-any-Key

0

Votes
Active
Play first frames and see that the camera moves in the expected direction.
Move the key so they are side by side.
Play first frames again and see that now it makes a long curve down....More
  •  0
  •  15
Bug
Submitted by The-any-Key

0

Votes
Active
I have a scene with 2 characters and a scene length of 711 frames. If I select a character and then select "Avatar Proportion" the whole program crashes out....More
  •  1
  •  15
Bug
Submitted by Macdonut

0

Votes
Active
I kept wondering why rendering takes so long almost over 1 minute to render a frame. I have a GTX 1080. Frames should be rendering to a minimum of 10 times faster, then I find out the 3D view is maxing the GPU at idle. It only takes up 1% when the Auxiliary light is on but if I redner with...More
  •  0
  •  18
Bug
Submitted by Dragonskunk

0

Votes
Assigned
Hey RL,
today we have the following bug. If we click the LOOP-Icon to loop the playback NOTHINGS loops transition curves are used for the movement).
The icon changes to its looped state but after the first playback, it stops at the first frame and Loops NOT....More
  •  0
  •  22
Bug
Submitted by 2IDs media:design
1 23456789 ... 74