584 issues found

0

Votes
Not Reproducible
This only occurs after some time. Fill up your 100 undo times, do some Polygon Reduction (which may itself cause crashes on high-poly items), and then try to link materials from multiple submeshes....More
  •  3
  •  781
Submitted by Scyra

0

Votes
Not Reproducible
For some reason all of a sudden, when I'm working on a character in Zbrush and exporting back to CC3, the character is no longer synced with the CC3 character. I have to go in and move the eye balls and upper/lower teeth to re-match the face. I could of course do this with varying results,...More
  •  3
  •  960
Submitted by freckledfrog

1

Votes
Not Reproducible
Youtube link:
https://youtu.be/ND-1IpSK3dk...More
  •  3
  •  900
Submitted by Megethom

0

Votes
Closed
i bought cc 3 pipeline.
after the last update the fbx export dont work any longer.
it says i have to upgrade to pipeline...More
  •  3
  •  796
Submitted by patrickkorf

0

Votes
Closed
The program is crashing moments after start-up with no visible error message. I have attached what I think is the log file.
I have updated using the RL Hub.
I even removed it and reinstalled it....More
  •  3
  •  2352
Submitted by mchacon_662011

0

Votes
Closed
i deleted and reinstalled it many times. Not opening
i did reset my PC. still not working
I paid 199$ when 8/29...More
  •  3
  •  923
Submitted by qwer4745

0

Votes
Closed
Not running
Run it and it's turned off immediately.
I can't stand it anymore...More
  •  3
  •  918
Submitted by qwer4745

0

Votes
Closed
I am not able to run the application anymore. Got the latest update to 3.04 from the hub and installed it. Now when I run the app, it launch, show the splash screen and then quit.
I did uninstall the app completely and re-installed via hub, but it is doing the same thing. Windows 10 has the...More
  •  3
  •  1437
Submitted by lollosone

0

Votes
Closed
I just downloaded and updated to 3.04 now the splash screen appears then goes but character creator fails to start.
My PC is up to date and prior to the update CC3 worked fine
I tried rolling it back but now I get a message telling me iclone7 needs to be installed even though it is and works...More
  •  3
  •  795
Bug
Submitted by blindman

0

Votes
Not Reproducible
A Little Window crashes i think it might be the start up screen that you get when you first open it...More
  •  3
  •  730
Bug
Submitted by jackimn_2008
1 ... 13141516 17 18192021 ... 59