874 issues found

0

Votes
Closed
Hi,
I have imported a video (CTRL + drag&drop) and playing, I saw that it stops before the video end.
The same video in IC6.54 plays correctly till the end....More
  •  4
  •  904
Submitted by RobertoColombo

0

Votes
Released
Every time I save a project which has DOF settings on a camera, (keyframed to change or not), the focal range (as well as near & far transition regions) all reset to zero next time I open the file. Very strange. Because this was previously reported as issue Issue 3496, assigned and marked...More
  •  6
  •  1781
Submitted by Tarampa Studios

0

Votes
Released
The keys are getting split with move on some of my existing projects (I cannot get clear pattern of this behavior). Particularly a copy of the torso key is left behind. For now I just delete them (not sure if it is safe).
But working on existing projects is quite annoying, specially if you...More
  •  4
  •  1684
Submitted by 4u2ges

0

Votes
Released
In previous versions (7.02 and below) if you applied, say, a walking motion to a character then masked out the lower body and applied a different motion over the same frames to the upper body, the walking animation would remain and the new motion would affect only the upper body.
In 7.1, using...More
  •  4
  •  2442
Bug
Submitted by emergencySquirrel

1

Votes
Assigned
I discovered this in a project I had been working on, but was able to reproduce the issue using a simple scene, which is attached (displacement_issue.zip).
The scene consists of a plane sized to 900% with a displacement map. The displacement map is a noise image, tiled 10 times.
Other settings...More
  •  1
  •  912
Bug
Submitted by animagic

0

Votes
Released
When i add a plane, it does not appear in the "Prop" section in Scene-Manager,
neither on the timeline...
Confirmed by User "Pinguintje"...More
  •  1
  •  1666
Bug
Submitted by toystorylab

0

Votes
Released
I have what I think is a large project file of about 300,000 polys that 7.02 has been happily chugging along with. Updated to 7.1 and now when I try to preview or add an animation it crashes instantly. I have uninstalled and reinstalled 7 but now I can't open my project file (I assume there...More
  •  2
  •  1725
Bug
Submitted by Buggane

0

Votes
Closed
When you import a video, IClone plays it fine. Then you add a character or a prop like a tree, it freezes....More
  •  3
  •  888
Bug
Submitted by zelodonio1

1

Votes
Active
I'm following the pipeline to make MoCap animations with Axis Neuron and iClone 7 with the Perception Neuron plugin.
Axis Neuron is working correctly and is configured according to the video here: https://www.youtube.com/watch?v=H0tTVlNx4S8
iClone 7 seems to work fine at first. I open the Perception...More
  •  3
  •  1480
Bug
Submitted by modernstoryteller

2

Votes
Active
When I make an animation with several tweaks editing motion layer and so, then the animation you get when exporting to FXB isn't the same. Even if I save it to my library it changes. It doesn't matter if I send it to 3DXChange or I export it directly through iClone or I save it to my library...More
  •  2
  •  981
Submitted by jorgeferherrero
1 ... 77787980 81 82838485 ... 88