799 issues found

0

Votes
Active
I have models that have been painted with Substance painter. I use 3d exchange to load model without textures; then press PBR material. As I am dragging the correct item into the different items that make up PBR it pushes a roughness or any one of the collection into other boxes. this is annoying...More
  •  2
  •  825
Submitted by dixonjr

3

Votes
Active
If you change any of the map slots with same name materials and have the checkmark "Affect All Materials With the Same Name" it will not change the same slots in any other materials....More
  •  2
  •  823
Bug
Submitted by Kelleytoons

0

Votes
Released
I have been getting many errors trying to use a custom character in iClone 7 pipeline and then transfer that data back to Maya 2017 under Windows 8.1
I can easily do this in iClone 6/3dXchange pipeline
>>>from support ticket<<<...More
  •  1
  •  1721
Submitted by digirob

0

Votes
Assigned
The link from the Problem youtube
https://youtu.be/a115qFDA5hs...More
  •  1
  •  1108
Bug
Submitted by rosuckmedia

0

Votes
Released
After createing some actions in the time line and saveing to the performance menu of the prop when I go back to select and use the performance motion created nothing comes up on the timeline.
You can see whats going on through this thread
http://forum.reallusion.com/334849/Morth-to-Performance...More
  •  0
  •  1166
Submitted by videodv

0

Votes
Not Reproducible
https://www.youtube.com/watch?v=xrvRPRr_g_8&feature=youtu.be...More
  •  1
  •  924
Submitted by Cricky

0

Votes
Not Reproducible
While trying to use soft cloth physics on simple objects such as pillows etc (meshes brought in via 3dexchange and turned into props) ....the soft cloth either goes through the object (regardless of settings) or shoots off in a different direction. It is fine when the bounding box is a box...More
  •  1
  •  865
Submitted by mrjmwolff

0

Votes
Not Reproducible
I am getting a recommended update for Iclone 7.01 to 7.01.714 When I download the update My Iclone 7 turns white and will not launch the program. Even if I delete the white Icon and go directly to the program it will not launch. I have to uninstall the Iclone 7.01 and reinstall. Is this...More
  •  2
  •  976
Submitted by scarimike

0

Votes
Not Reproducible
when I start iClone in my pc then it shows the pop-up which shows error "iClone 7 has stopped working...
it dosen't get started.......More
  •  2
  •  923
Submitted by shaffan15

0

Votes
Not Reproducible
All folders, even the video and Sound, which has little in it, crash when accessed directly through iClone 7.
Program goes "Not Responding", Turns white, and gives errors
"C00000FD" (known online as Stack Overflow)...More
  •  4
  •  1027
Bug
Submitted by TonyDPrime