Votes
0
Product:
iClone 7
Version:
7.3
Status:
Released in 7.4
Issue 5198
Start / End Frame Cursor not in the right place?!?
HEY RL

First many Thanks for this nice enhanced peace of Software Version ICLONE 7.3 ... Nice Features +++++
The Start / Endframe function acts strange....please see the video.
It never sets it to the selected area..... it ADDs or SUBs 11 Frames........very strange.

With Best wishes
2IDs media:design
Marc
OS: Windows 10
Attachment:
  • o_real7_3_BUGS_2(1).gif
  •  2
  •  549
Bug
Submitted by2IDs media:design
1
COMMENTS (2)
2IDs media:design
Hallo RL,

It happens in each project equal if new or an old loaded project. Try to do the following steps to reproduce it 


start a new project and set the startframe at 800  - press the button in the timeline SETSTARTFRAME (crtl+[) and the marker jumps to position frame 720 not to 800 as expected

the same if you set the endframe to 1000  and press the button in the timeline SETENDFRAME (crtl+]) and the marker jumps to position frame 900 not to 1000 as expected

it seems that it adds/subs more frames between then higher the value is.

the same situation as above but is a lower area brings this result.

set cursor at frame 50 and press the SETSTARTFRAME button place it at frame 45 (-5 Frames )
set cursor at  frame 80 and press the SETENDFRAME button place it at frame 72 (-8 Frames )



Feedback Tracker Admin
Hi 2IDs media:design ,

Will it still happen after launching IC again(New project,only Set End Frame)? If no,please provide your project file to help us identify the problem.

You can use cloud services such as Google Drive, Dropbox or OneDrive to make the files available to us and email the link with "FT5198" in the email title to feedbacktrackeradmin@reallusion.com.

Your help is highly appreciated.

Reallusion
1