Votes
0
Product:
iClone 7
Version:
7.82
Status:
Released in 7.9
Issue 7456
Cant apply Subdivision Smooth mode. Bug
when i try to switch from tesselation mode(on smooth mesh) to subd mode
i get this error and iclone crashes
OS: Windows 10
Attachment:
  • Screenshot 2020-11-27 185235.jpg
  •  11
  •  3240
Bug
Submitted byahingel
1 23
COMMENTS (11)
ahingel
Great thank you ❤
WayN
Hi ahingel,

> yes i didnt have uv's on all materials cause i would use just vertex color. is that the problem?

Yes, the bug was subdivision assume UV existed.

Thank you for reporting this bug, it's fixing is in the review process. 

If you're in a hurry, just assign some dummy UV, then iClone shouldn't crash.
ahingel
https://www.dropbox.com/sh/7sj7lftszqnu3h9/AADuWGxf3pD5iJIhayeGha49a?dl=0

Here is the dump and log. Although as i checked them out i dont see that it created a file with today's date.

yes i didnt have uv's on all materials cause i would use just vertex color. is that the problem?
Feedback Tracker Admin
Hi ahingel,

Although we can reproduced it,but we are not sure whether the causes of the two issues are the same.So we need you to provide your crash dump file to help us identify the problem. And did the non-standard character have UV and when you change character's material textures,dose it work?

Download the zip file with the link below, inside the zip you can find the description about how to generate the startup log and crash dump.
https://drive.google.com/file/d/10LLfXMh94JEFT2CK4hD9ejpsuzwnAq7l/view

Molly
Reallusion
Feedback Tracker Admin
Hi ahingel,

I have reproduced it.I'll transfer it to RD department.Thanks.

Molly
Reallusion
1 23